Author Topic: 2015 12 Hours of Sebring Race Schedule  (Read 1290 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Offline DKWEST

  • Administrator
  • Jr. Member
  • *****
  • Posts: 78
2015 12 Hours of Sebring Race Schedule
« on: February 04, 2015, 10:58:11 AM »
Wednesday, March 18
  5:30 am                                       Gates open to the public
  8:00 am -   8:30 am                    Practice #1 - MX-5
  8:45 am -   9:15 am                    practice #1 - lites
  9:30 am - 10:00 am                    practice #1 - GT3 cup
10:15 am - 11:00 am                    practice #1 - CTSC
12:00 pm - 12:30 pm                    Practice - HSR Vintage
12:45 pm -   1:15 pm                    Practice #2 - MX-5
  1:30 pm -   2:10 pm                    Practice #2 - lites
  2:00 pm -   6:00 pm                   TUDOR Championship Tech Inspection
  2:25 pm -   3:05 pm                    practice #2 - GT3 cup
  3:20 pm -   4:05 pm                    practice #2 - CTSC
  4:20 pm -   4:50 pm                    Qualifying - MX-5
  5:00 pm -   5:30 pm                    Qualifying - HSR

Thursday, March 19
  8:00 am -   8:20 am                    qualifying - lites
  8:35 am -   8:55 am                    qualifying - GT3 cup
  9:10 am -   9:55 am                    Race #1 - MX-5 - 45 Minutes
10:15 am -11:15 am                    Practice #1 - TUDOR Championship
12:15 pm -12:30 pm                     qualifying - CTSC ST
12:45 pm -  1:00 pm                     qualifying - CTSC GS
  1:20 pm -   1:50 pm                    race #1 - lites - 30 minutes
  2:10 pm -  3:10 pm                   Practice #2 - TUDOR Championship
  3:35 pm -   4:20 pm                    race #1 - GT3 cup - 45 minutes
  4:35 pm -   5:20 pm                    Race #2 - MX-5 - 45 Minutes
  5:30 pm -   6:15 pm                    Races HSR Vintage - 45 Minutes
  6:30 pm -   6:50 pm                    Corvette Car Corral Parade Laps
  7:30 pm -  9:00 pm                   Practice #3 (Night) - TUDOR Championship

Friday, March 20
  8:05 am -   8:50 am                    race #2 - lites - 45 minutes
  9:10 am -10:10 am                    Practice #4 - TUDOR Championship
10:30 am - 11:15 am                    race #2 - GT3 cup - 45 minutes
10:30 am - 11:15 am                    Driver Autograph Session for TUDOR Championship at Team Transporters in Competitor Paddock
11:00 am - 11:30 am                    TUDOR Championship Auction at ESM Team Transporter (Benefits Austin Hatcher Foundation)
11:15 am - 11:45 am                    GT3 cup & lites - select driver autograph session  - imsa fanzone
11:20 am - 11:40 am                    Porscheplatz Car Corral Parade Laps
11:35 am - 12:15 pm                    pre-race - open grid / fan walk - pit lane - ctsc
12:25 pm -   2:55 pm                    race - CTSC - 150 minutes
  3:00 pm -   3:20 pm                   Bimmerstrasse Car Corral Parade Laps
  3:40 pm -  3:55 pm                   Qualifying - TUDOR Championship (GTD)
  4:05 pm -  4:20 pm                   Qualifying - TUDOR Championship (GTLM)
  4:30 pm -  4:45 pm                   Qualifying - TUDOR Championship (PC)
  4:55 pm -  5:10 pm                   Qualifying - TUDOR Championship (P)
  5:30 pm -   6:15 pm                    Races HSR Vintage - 45 Minutes
  6:25 pm -   6:45 pm                    Audi, Mazda & SRT Car Corral Parade Laps

Saturday, March 21
  8:00 am -  8:20 am                    Warm Up - TUDOR Championship
  9:15 am -10:45 am                    TUDOR Championship Pre-Race / Historic Laps / Open Grid - Fan Walk
10:45 am -10:45 pm                   63rd Annual Mobil 1 Twelve Hours of Sebring Fueled by Fresh From Florida
 


WFO